Cьогодні, як ніколи, робота з молоддю - ­майбутніми платниками податків - є дуже важливою для працівників фіскальної служби, адже наразі вся податкова система перебуває на шляху до реформування. Завдяки нинішнім новаціям, триває процес запровадження нових методів адміністрування податків, платникам пропонуються нові електронні сервіси з використанням сучасної комп’ютерної техніки, передових автоматизованих інформаційних систем та новітніх технологій. Все нове та прогресивне найкраще сприймається саме молоддю, яка є майбутнім України, адже саме вона визначатиме пріоритети економічного розвитку держави. Саме тому Державна податкова інспекція у м. Черкасах проводить Дні відкритих дверей для студентів економічних спеціальностей та учнів старших класів нашого міста, які визначаються щодо вибору майбутньої професії.

З початку року був проведений 21 такий захід, а днями в гості до інспекції завітали студенти IV та V курсів Черкаського державного технологічного університету. Захід з майбутніми економістами відбувся за участі в.о. начальника ДПІ у м. Черкасах Антона Царюка, який щиро переконаний, що такі зустрічі важливі, адже службі завжди потрібні молоді та кваліфіковані фахівці. Він розповів про основні завдання, які стоять перед органами фіскальної служби та про значення податків для реалізації соціально – економічного життя регіону.

Розпочалась екскурсія з Центру обслуговування платників, в якому створені комфортні умови для платників, діють зручні сервіси з видачі довідок, приймання звітності та надання консультацій. Студенти ознайомились з роботою Акредитованого центру сертифікації електронних ключів, де безкоштовно можна отримати електронний ключ, та з роботою “Гостьового комп’ютера”.

Також студенти відвідали музей податкової інспекції, в експозиції якого є арифмометр (сучасний калькулятор), перші податкові посвідчення, інструкції та закони, якими користувались митарів різних часів, формений одяг, фотографії пам’ятних подій, а також

нагороди за перемоги в різних спортивних змаганнях.

Загалом, зустріч пройшла у формі діалогу, під час якого молодь активно цікавилась специфікою роботи інспекції. Зокрема, які податки формують загальнодержавний і місцевий бюджети, які зміни передбачаються у Податковому кодексі, який бізнес переважає в Черкасах, скільки юридичних і фізичних осіб перебувають на обліку в інспекції, а також питанням внесення змін до реєстраційного номеру платника податків (ідентифікаційного коду) та ін.

“Ви – майбутнє України, саме тому усвідомлення всіма вами важливості своєчасної сплати податків, необхідності виключно офіційного працевлаштування є запорукою економічного розвитку”, - наголосив Антон Царюк.

Державна податкова інспекція у м. Черкасах

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...