Черкаські суб’єкти господарювання, за січень – листопад 2015 року перерахували на загальнообов‘язкове соціальне страхування понад 1 млрд. 347 тис. грн. єдиного внеску, з яких у листопаді надійшло понад 133,2 млн. грн. Порівняно з аналогічним періодом минулого року, за 11 місяців п.р. єдиного внеску надійшло на 111 млн. грн. більше. Про це повідомив начальник Державної податкової інспекції у м. Черкасах Антон Царюк.

Єдиний внесок автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі для фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.

ДПІ у м. Черкасах звертає увагу, що з 15 вересня 2015 року єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування необхідно сплачувати за новими реквізитами, в яких змінено рахунок та код ЄРДПОУ одержувача. За додатковою інформацією платники єдиного внеску можуть звертатись за тел. 35-21-46, 35-91-58.

Державна податкова інспекція у м. Черкасах

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...