Державна податкова інспекція у м. Черкасах нагадує суб’єктам господарювання, які  використовують реєстратори розрахункових операцій (РРО), що вони мають лише 3 тижні для того, щоб обладнати місця торгівлі касовими апаратами, здатними створювати контрольну цифрову стрічку та забезпечувати подання електронних копій розрахункових документів та фіскальних звітних чеків до ДФС України.

Всі суб’єкти господарювання, які не встигли вивести з експлуатації касову техніку, що не відповідає подібним вимогам, мають до 1 січня 2016р встановити її сучасні аналоги, або доопрацювати до необхідних вимог наявні РРО.

Слід нагадати, що користувачам зареєстрованих та введених в експлуатацію до 1 січня 2015 року РРО, що подають до фіскальних органів тільки інформацію про обсяг розрахункових операцій (Z – звіти), був встановлений перехідний період тривалістю 1 рік для доопрацювання або заміни існуючої касової техніки на таку, яка забезпечує подання по електронних каналах зв’язку електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків.

У разі, якщо контрольну стрічку не надруковано або не створено в електронній формі на РРО або виявлено спотворення даних про проведені розрахункові операції, інформація про які міститься на контрольній стрічці, створеній в електронній формі, до суб’єкта господарювання застосовуються штрафні санкції. Їх розмір з 1 січня 2016 року становитиме десять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 грн.).

ДПІ у м. Черкасах

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...