В рамках проведення операції «Урожай-2015», спрямованої на забезпечення дотримання норм законодавства усіма підприємствами - аграріями та створення рівних умов для роботи усіх сільгоспвиробників, співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Черкаській області виявлено правопорушення в діяльності одного з підприємств Черкаської області, що займається оптовою торгівлею зерном, насінням і кормами для тварин.

В результаті проведення комплексу заходів встановлено, що з метою ухилення від сплати податків, шляхом незаконного формування податкового кредиту і валових витрат підприємства, посадові особи сільськогосподарського підприємства відобразили в податковій та бухгалтерській звітності фінансово-господарські операції з придбання соняшникового шроту у підприємства з ознаками фіктивності.

На підставі незалежного експертно-економічного дослідження зафіксовано порушення п. 198.2, п. 198.3, п. 198.6 ст. 198 Податкового кодексу України. Розмір заниженого податкового зобов'язання з податку на додану вартість відповідно до висновку експертів склав понад З млн. гривень.

За фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Черкаській області відносно службових осіб сільськогосподарського підприємства розпочате кримінальне провадження за ч. З ст. 212 КК України.

Наразі вживається комплекс заходів для відшкодування заподіяних державі збитків.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...