З початку року за результатами роботи оперативного управління Державної податкової інспекції у м. Черкасах виявлено 35 правопорушень за ознаками ухилення від сплати податків (ст. 212 Кримінального кодексу України), з них 27 правопорушень - за ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

“В цілому, за матеріалами співробітників оперативного управління до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 57 кримінальних проваджень, 79% з яких відносяться до категорії “тяжкі”, - повідомив начальник оперативного управління Олександр Кужим.

Зокрема, виявлено 11 правопорушень за фактами розкрадання коштів у сфері бюджетних закупівель, (4 – за розкрадання у великих розмірах та 7 - за розкрадання в особливо великих розмірах).

Ще 8 проваджень порушено за фактами незаконного виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ст.204 Кримінального кодексу України),

2 - за ознаками легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом (ст. 209 КК України).

За 11 місяців 2015 року виявлено 3 факти безпідставної заявки до відшкодування сум ПДВ.

“В рамках проведення операцій “Урожай 2015”, за матеріалами оперативного управління ДПІ у м. Черкасах, на початку грудня 2015 року слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Черкаській області розпочато кримінальне провадження, що кваліфікується за ч. 3 ст. 212 КК України, відносно суб’єкта господарювання, який ухилився від сплати податків до бюджету на суму більше 3 млн. грн.”, - наголосив Олександр Кужим.

ДПІ у м. Черкасах

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...