День Святого Миколая - одне з найулюбленіших свят українських дітей. Подих святкового настрою в очікуванні дива та виконання побажань охоплює всіх без виключення, а особливо – дітлахів, які весь рік з нетерпінням чекають цього казкового свята і подарунків.

Колектив Державної податкової інспекції у м. Черкасах майже 15 років опікується маленькими вихованцями підшефної групи КЗ “Черкаський навчально-реабілітаційний центр Черкаської обласної ради”. На цьогорічне свято до дитячого закладу з подарунками приїхав начальник ДПІ у м. Черкасах Антон Царюк.

“Від імені всього колективу інспекції вітаю всіх вас з цим радісним зимовим святом. Нехай Святий Миколай оберігає кожного з вас та допомагає у здійсненні найзаповітніших мрій”, - побажав дітям Антон Царюк. Разом з побажаннями він роздав дітям солодощі, розвиваючі ігри та цікаві книжки.

Дорожчими за будь-які слова подяки стали невимовно щасливі та веселі дитячі обличчя та святковий концерт. Адже цього дня до дітей в гості завітали не лише шефи, але й сам Святий Миколай разом зі своїми помічниками. Яскраве та веселе дійство подарували діти для всіх, хто завітав на свято.

Державна податкова інспекція у м. Черкасах

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...