Останнього понеділка кожного місяця для суб’єктів підприємницької діяльності, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, фахівці Державної податкової інспекції у м. Черкасах проводять безкоштовний семінар. 28 грудня 2015 року відбувся останній в цьому році семінар на тему “Подання звітності суб’єктами господарювання. Актуальні питання оподаткування”.

Відкрив семінар начальник ДПІ у м. Черкасах Антон Царюк, який, зокрема, зазначив, що саме такі заходи є найкращим способом доведення до відома платників актуальної податкової інформації. “Завдяки тому, що наші семінари проходять в режимі діалогу, ми дізнаємось від платників про нагальні проблемні питання, надаємо необхідні роз’яснення. Якщо у підприємців є потреба, то ми завжди відкриті до їх пропозицій щодо проведення додаткових тематичних семінарів або практикумів. Так, з початку наступного року будуть проводитись семінари, на яких наші спеціалісти розповідатимуть про законодавчі новації”, - зазначив Антон Царюк.

Він подякував черкаським платникам за сумлінну сплату податків і стабільне наповнення бюджетів всіх рівнів, завдяки якому в нашому місті виконуються важливі соціально-економічні програми та побажав у новому році успішного та прибуткового бізнесу, міцного здоров’я та сімейного затишку.

Під час заходу платники отримали фахові роз’яснення щодо обчислення та сплати   податку на доходи фізичних осіб, індексації заробітної плати найманих працівників, військового збору, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Також учасники отримали інформацію щодо особливостей заповнення та подання податкової звітності за ІV квартал п.р. та за 2015 рік.

Окремий наголос було зроблено на тому, що суб’єкти господарювання до 1 січня 2016 року повинні вивести з експлуатації РРО, які не створюють контрольну стрічку в електронній формі та не забезпечують подання по електронних каналах зв’язку електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків.

ДПІ у м. Черкасах

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...