ГУ ДФС у Черкаській області 22 та 26 січня запрошує платників на вебінари з висвітлення податкових змін – 2016 та заповнення головних декларацій за 2015 рік, і звертає увагу на зміни у тематиці січневих вебінарів.

На вебінарі 22 січня 2016 року (цієї п’ятниці) на прохання платників будуть викладені питання справляння ПДВ та податку на прибуток підприємств у 2016 році і надане детальне роз’яснення по заповненню декларації з податку на прибуток підприємств за 2015 рік.

26 січня 2016 року (наступного вівторка) відбудеться спеціальний вебінар з детального роз’яснення нового порядку заповнення декларації про майновий стан і доходи за 2015 рік.

Онлайн трансляцію вебінарів дивіться на сайті «Допомога платнику» за адресою: http://dopomogaplatnyku.ck.ua/ . Початок трансляції – о 10-00 год.

Питання для спікерів надсилайте перед вебінаром та під час трансляції на адресу help_payer@ukr.net

Також радимо переглянути перший і другий вебінари ГУ ДФС у Черкаській області, на яких викладено питання справляння ПДВ, податку на прибуток, акцизного податку, ПДФО, ЄСВ, податку на майно, застосування спрощеної системи оподаткування та застосування РРО і озвучені відповіді на найпоширеніші питання за темами. В онлайн режимі вебінар 6 січня переглядали понад 9 тисяч платників Черкаської та інших областей, 15 січня – майже 8 тисяч.

Відео знаходиться на сайті проекту «Допомога платнику» за адресою: http://dopomogaplatnyku.ck.ua/archive/ та на каналі в YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw

Тези виступів лекторів та відповіді на усі питання учасників вебінару (у т.ч. не озвучені під час онлайн трансляції) викладені на суб-сайт головного управління ДФС у Черкаській області: http://ck.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2

Дякуємо всім учасникам проекту «Допомога платнику»! Чекаємо ваших запитань

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...