В Черкасах співробітники податкової міліції ліквідували підпільний цех з незаконного виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв. Про це поінформував перший заступник начальника Головного управління ДФС у Черкаській області Микола Степанченко.

Він розповів, що в рамках спецоперації «Акциз-2016» було встановлено, що в приміщеннях трьох гаражів на території черкаського автокооперативу двоє громадян здійснювали незаконне виготовлення, зберігання та збут фальсифікованих алкогольних напоїв.

В рамках досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 КК України на підставі ухвал суду проведено обшуки гаражних приміщень та двох автомобілів, що використовувались фігурантами провадження для транспортування підпільно виготовленої продукції.

В ході слідчих дій було виявлено 88 десятилітрових упаковок «bag-in-box» з підробленою горілкою «Пшенична», 75 літрів спиртовмісної суміші у пластиковій тарі, майже 3 тисячі пляшок готових лікеро-горілчаних виробів в асортименті, частина з яких обклеєна марками акцизного податку з ознаками підробки, а також обладнання для виготовлення фальсифікату.

В результаті проведених заходів з незаконного обігу вилучено 235,5 дал алкогольних напоїв та автомобіль. Вилучені ТМЦ попередньо оцінено у 485,5 тисяч гривень.

Досудове розслідування кримінального правопорушення триває.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...