Жителі міста Черкаси з 1 січня 2016 року почали активно декларувати доходи, отримані ними у 2015 році.

“Станом на 25 січня п.р. 35 черкащан вже задекларували свої доходи на загальну суму понад 2,1 млн. грн. До бюджету такі декларанти мають сплатити 165,3 тис. грн. податків”, - повідомила заступник начальника Державної податкової інспекції у м. Черкасах Анна Білик.

Найбільше декларацій подали ті громадяни, які у минулому році отримали спадщину та подарунки. “30 жителів обласного центру, які задекларували понад 2 млн. грн. таких доходів, мають сплатити до бюджету 157 тис. грн. податків”, - зазначила Анна Білик.

Ще п’ятеро черкащан задекларували 54,4 тис. грн. доходів, отриманих від здавання в оренду власного рухомого чи нерухомого майна. До бюджету такі громадяни сплатять 8,2 тис. грн. податків.

ДПІ у м. Черкасах нагадує, що кампанія декларування майнового стану і доходів, одержаних громадянами у 2015 році, триватиме з 1 січня до 1 травня 2016 року. У вказаний період громадяни зобов'язані подавати річну декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію), якщо протягом 2015 року вони, зокрема, отримували:

- доходи з яких при нарахуванні або виплаті податок не утримувався;

- доходи від особи, яка не є податковим агентом (в тому числі від здавання в оренду власного рухомого чи нерухомого майна, продажу власного майна тощо);

- нецільову благодійну допомогу, якщо її загальна сума у 2015 році перевищувала 1710 грн.;

- доходи від двох і більше податкових агентів і при цьому загальна річна сума оподатковуваних доходів, нарахованих такими податковими агентами за 2015 рік перевищила 146160 гривень;

- спадок (подарунки) від осіб, які не є членами сім'ї першого ступеня споріднення;

- доходи від продажу інвестиційних активів, якщо їх вартість у 2015 році перевищила 1710 грн.;

- іноземні доходи.

Шановні черкащани! Державна податкова інспекція у м. Черкасах закликає вас сумлінно виконати свій громадянський обов’язок та своєчасно подати декларацію про майновий стан та доходи, отримані у 2015 році. Декларація приймається за адресою: бульв. Шевченка, 307, 4 поверх. Додаткову інформацію щодо заповнення декларації можна отримати за тел. 45-28-89, 45-34-27.

Державна податкова інспекція у м. Черкасах

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...