11 березня 2016 року набрав чинності наказ Мін­істерства фінансів України від 21.01.2016 №13, яким затверджено Положення про форму та зміст розрахункових докумен­тів, Порядок подання звітності, пов’язаної із використанням книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок), форму Зві­ту про використання книг обліку розрахунко­вих операцій (розрахункових книжок) та інструкцію щодо заповнення звіту.

Тепер, згідно Положення про форму та зміст розрахункових документів, серед обов’язкових реквізитів чека для СГ роздрібної торгівлі, що здійснюють реалізацію підакцизних товарів та зареєстровані платниками акцизного податку, – виділення окремим рядком розміру ставки такого податку, загальної суми акцизу за всіма зазначеними в чеку товарами, друкування на початку рядка назви податку.

ГУ ДФС у Черкаській області 31 березня запрошує до участі у спеціальному вебінарі з детального роз’яснення порядку застосування РРО та книг обліку розрахункових операцій.

Онлайн трансляцію вебінару дивіться на сайті «Допомога платнику» за адресою: http://dopomogaplatnyku.ck.ua/ Початок трансляції – о 10-00 год.

Питання для спікера черкаємо за адресою help_payer@ukr.net

Також радимо переглянути вебінари і відео консультації ГУ ДФС у Черкаській області з висвітлення податкових змін – 2016 та заповнення податкової звітності.

Відео знаходиться на спеціальному каналі проекту «Допомога платнику» в YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...