Нагадуємо, що сьогодні, 13 травня, у п'ятницю – останній день подання звіту про використання книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) за квітень (форма №ЗВР-1), якщо не передбачено подання інформації дротовими або бездротовими каналами зв’язку, а також довідки про використані розрахункові книжки за квітень.

 Нагадуємо, звітність про використання книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) за оновленою формою №ЗВР-1 подається вперше. Звітність, пов’язана із використанням книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок), подається суб’єктом господарювання за формою №ЗВР-1.

Звітність, пов’язана з використанням розрахункових квитанцій, подається у складі Звіту форми №ЗВР-1 та Довідки про використані розрахункові книжки, форму якої наведено у додатку до Порядку №13. Звітність подається до органу державної фіскальної служби за місцем реєстрації розрахункових книжок. При поданні звітності одночасно надавати книги обліку розрахункових операцій чи розрахункові книжки не потрібно.

У зв’язку з цим пропонуємо ознайомитись з Порядком подання звітності, пов’язаної із використанням книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок), затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 21.01.2016 №13 : http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0221-16 прочитати Інструкцію по заповненню звіту: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0222-16/paran5#n5

Форма звіту: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0222-16/paran5#n5

Форма Довідки: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/file/text/43/f453580n14.doc

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...