Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Черкаській області викрили директора підприємства, який ухилився від сплати податків на загальну суму майже 3,3 мільйони гривень.

Встановлено, що керівник підприємства, здійснюючи діяльність у сфері оптової торгівлі хiмiчними продуктами, в порушення вимог п.177.2 ст.177, ст. 200 Податкового кодексу України безпідставно відображав у податковому та бухгалтерському обліках неіснуючі господарські операції з фіктивними суб’єктами господарювання. Внаслідок таких дій директора підприємства до бюджету не надійшло 2,4 мільйони гривень податку на додану вартість та майже 900 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.

В рамках досудового розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 212 КК України, та на підставі ухвал суду у приватних домоволодіннях фігуранта, транспортних засобах та територіях, що використовуються ним у господарській діяльності, проведено 15 обшуків.

В результаті проведених заходів вилучено комп’ютерну техніку, GPS обладнання, документи фінансово-господарської діяльності та чорнові записи, що підтверджують взаємовідносини з суб`єктами господарювання з ознаками «фіктивності», а також кошти від реалізації хімічної продукції в сумі 680  тисяч гривень готівкою.

Триває досудове розслідування кримінального провадження та вживаються заходи для відшкодування завданих державі збитків.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
Відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...