В рамках операції «Акциз» та розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя та здоров’я людей, незаконне зберігання та збут підакцизних товарів), встановлено, що у м. Сміла в одному з приватних домоволодінь та двох гаражних приміщеннях на території автокооперативу організовано незаконне виробництво фальсифікованих лікеро-горілчаних напоїв. Надалі виготовлена незаконним шляхом підакцизна продукція реалізовувалась на замовлення жителям м. Сміла та Смілянського району, а також через мережу закладів громадського харчування.

На підставі ухвал суду співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Черкаській області за адресами здійснення підпільного виробництва горілчаних напоїв та в автомобілі організатора цеху проведено обшуки.

У результаті слідчо-оперативних заходів виявлено та вилучено майже 1,5 тонни спирту невідомого походження, підготовлену до реалізації продукцію у пластиковій тарі, обладнання для підпільного виготовлення алкогольних напоїв, пластикову тару та фурнітуру до неї, автомобіль Volkswagen Caddy, у багажнику якого виявлено частину фальсифікованих алкогольних напоїв. Всього вилучено незаконної продукції та описано обладнання на загальну суму 412 тисяч гривень.

На даний час слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Черкаській області проводить досудове розслідування.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
Відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...