Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Черкаській області виявили порушення в діяльності черкаського підприємства, що спеціалізується на оптовій торгівлі паливом i подібними продуктами.

Встановлено, що службові особи підприємства здійснювали придбання продуктів нафтопереробки за готівкові кошти без їх відповідного документального оформлення. Натомість в бухгалтерській та податковій звітності операції з придбання нафтопродуктів відображали від суб’єктів господарювання з ознаками фіктивності. Перевіркою виявлено відсутність у фіктивних постачальників трудових та матеріальних ресурсів для можливості фактичного виконання робіт та постачання ТМЦ.

За висновками експертів, завдяки невідображення реальних господарських операцій, службові особи підприємства занизили податкові зобов`язання з податку на прибуток та податку на додану вартість на загальну суму понад 4 мільйони гривень.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах) внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснює слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Черкаській області.

На даний час вживаються заходи, спрямовані на відшкодування завданих державі збитків.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
Відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...