Як поінформував начальник відділу внутрішньої безпеки головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Капура, 26 травня 2016 року територіальним судом Черкаської області визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення, та притягнуто до передбаченої законом відповідальності співробітника ДФС у Черкаській області.

Так, було встановлено, що завідувач сектору погашення заборгованостей однієї з об’єднаних державних податкових інспекцій ГУ ДФС у Черкаській області, являючись державним службовцем та будучи суб’єктом відповідальності за корупційне правопорушення, в порушення п.2 ч.1 ст.28 Закону України «Про запобігання корупції» не повідомив у встановленому законом порядку про наявність реального конфлікту інтересів, та в подальшому в порушення п.3 ч.1 ст.28 вказаного Закону, вчинив дії в умовах реального конфлікту інтересів. Тим самим він вчинив адміністративні правопорушення, передбачені ч.1 ст.172-7 КУпАП та ч.2 ст.172-7 КУпАП («Порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів»).

26.05.2016 року прокурором місцевої прокуратури Черкаської області, відносно співробітника ОДПІ ГУ ДФС у Черкаській області складено протокол №2 про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172-7 КУпАП та протокол №3 про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.172-7 КУпАП.

26.05.2016 територіальним судом Черкаської області по адміністративній справі (протокол №3) винесено постанову, згідно якої співробітника ОДПІ ГУ ДФС у Черкаській області визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.172-7 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 3 400 грн.

Нагадаємо, за п’ять місяців п.р. за перевірками підрозділу власної безпеки ГУ ДФС у Черкаській області 47 працівників фіскальної служби притягнуто до дисциплінарної відповідальності, 20 працівникам – винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій. До органів прокуратури направлено 10 матеріалів для надання правових висновків діям податкових та митних працівників.

Просимо громадян, які мають інформацію про будь-які корупційні прояви з боку працівників органів ДФС Черкаської області повідомити про це за номером телефону довіри головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-81

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...