У липні 2016 року (за червень) роботодавці вперше подаватимуть оновлений звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (форма №Д4 (місячна). Зміни до Форми звіту та порядку його заповнення затверджені наказом Міністерства фінансів України від 11.04.2016 №441, який зареєстровано у Міністерстві юстиції України 06.05.2016 за №682/28812.

ГУ ДФС у Черкаській області 16 червня запрошує страхувальників – роботодавців взяти участь у спеціальному вебінарі з детального роз’яснення оновленого порядку заповнення та подання нового звіту з єдиного внеску.

Онлайн трансляцію вебінару дивіться на сайті «Допомога платнику» за адресою: http://dopomogaplatnyku.ck.ua/ Початок трансляції – о 10-00 год.

Питання для спікерів надсилайте перед вебінаром та під час трансляції на адресу help_payer@ukr.net

Радимо переглянути й попередні вебінари та відео консультації ГУ ДФС у Черкаській області з висвітлення податкових змін – 2016 і заповнення податкової звітності. Відео знаходиться на спеціальному каналі проекту «Допомога платнику» в YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw

Також нагадуємо, що звіт за травень 2016 року по строку 21 червня роботодавці подають за попередньою формою та порядком, затвердженим, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 14.04.2015 №435

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...