16 червня на прохання страхувальників – роботодавців завідувач сектору адміністрування єдиного внеску управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області Наталія Бойко детально роз’яснила порядок заповнення, подання звіту з єдиного внеску за формою №Д4, уточнення показників, відповідальність, а також надала зразок заповнення звіту і відповіла на запитання. Незважаючи на те, що оновлений звіт з єдиного внеску роботодавці вперше подаватимуть лише у липні 2016 року, ця тема на часі. Онлайн трансляцію переглядали 5,2 тис. осіб, а запис на каналі проекту «Допомога платнику» в YouTube за шість днів налічує 3172 перегляди. Лектор отримала (і продовжує отримувати) багато запитань.

Тези, Зразок заповнення таблиць звіту (форма №Д4) та відповіді на всі питання учасників вебінару читайте: http://ck.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/254567.html

Чекаємо додаткових запитань у коментарях до відео та за адресою help_payer@ukr.net

Також у зв’язку з із значною кількістю питань страхувальників, нагадуємо, що на виплати за цивільно-правовими договорами нараховується єдиний внесок в розмірі 22 %.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...