Незабаром суб’єкти господарювання, які мають відповідні ліцензії на виробництво та продаж алкогольних напоїв і тютюнових виробів знову складатимуть та подаватимуть Звіти за формами №№1-РС, 2-РС, 3-РС, 1-ОА, 1-ОТ, 1-РА та 1-РТ. Граничний термін подання звітів за червень 2016 року – 11 липня 2016 року. Форми звітів затверджені наказом Міністерства фінансів України від 11.02.2016 №49.

У зв’язку із зверненнями платників щодо недостатнього інформаційного забезпечення з можливостей автоматизованого оброблення інформації, необхідної для коректного заповнення Звітів шляхом використання програмного забезпечення РРО, начальник відділу фактичних перевірок, контролю за готівковими операціями управління аудиту Головного управління ДФС у Черкаській області Оксана Гришко відмітила, що в області плануються навчання з доведення вказаним суб’єктам господарювання технічних можливостей РРО щодо програмування та отримання інформації про продані товари для складання звітності, визначеної наказом №49, за участі фахівців центрів сервісного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій. План – графік занять днями буде оприлюднений.

Втім, враховуючи специфіку роботи суб’єктів господарювання у літній час та наближення граничного терміну надання звітів, вона порадила власникам реєстраторів не прив’язуватись до графіків, а самостійно у зручний час звертатись за детальними роз’ясненнями з приводу можливостей кожного РРО до обслуговуючого центру сервісного обслуговування.

Консультацію ГУ ДФС у Черкаській області, як правильно скласти звітність за формами №№1-РС, 2-РС, 3-РС, 1-ОА, 1-ОТ, 1-РА та 1-РТ, опубліковану  на канал проекту «Допомога платнику» в YouTube, можна переглянути тут:

Тези, презентацію та лист Державної фіскальної служби України за темою завантажуйте: http://ck.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/251699.html Адреса для надсилання додаткових питань help_payer@ukr.net

Також О.Гришко нагадала власникам реєстраторів розрахункових операцій про набрання чинності нової редакції Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій, які дозволені до використання суб’єктами господарювання усіх форм власності. Він затверджений наказом Державної фіскальної служби України від 16.06.2016 №535. З реєстром та коментарем ДФС України можна ознайомитись за посиланням: http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/94957.html

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...