Як повідомив начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа, за півроку до місцевих бюджетів надійшло 1704,1 млн.грн. платежів. Це на 569,4 млн.грн., або на 50,2 %. більше, ніж у минулому році.

Розпис рад виконано на 126,3 %. Таким чином надходження понад розпис – 354,7 млн.грн.

Надійшло 897,4 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб, що у порівнянні з показником минулого року на 307,3 млн.грн., або на 52,1 %. більше. Земельного податку та орендної плати за землю перераховано 314,7 млн.грн. (+92 млн.грн. до першого півріччя минулого року).

Окрім того місцеві бюджети отримали 151,3 млн.грн. акцизного податку з реалізації через роздрібну мережу підакцизних товарів (алкогольних напоїв, пива, тютюнових виробів, нафтопродуктів). Надходження акцизу до місцевих бюджетів на 30,9 млн.грн. перевищили показники, затверджені радами.

Також надійшло 18 млн.грн. податку на нерухоме майно і 1,1 млн.грн. транспортного податку. Спрощенці сплатили 230,3 млн.грн. єдиного податку, у т.ч. 56,5 млн.грн. сплатили сільгоспвиробники – платники єдиного податку 4 групи. Додаткові надходження податку на прибуток до місцевих бюджетів становлять за півроку 4 млн.грн.

«Тобто внесені до Податкового кодексу України зміни, нові підходи до наповнення місцевих бюджетів та покращене адміністрування податків принесли за півроку бюджетам додатково майже 600 млн.грн.», - підсумував начальник фіскальної служби області.

Головне управління ДФС у Черкаській області
ідділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...