На загальних підставах нараховується земельний податок за земельні ділянки, що знаходяться у власності малолітніх та неповнолітніх дітей, і сплачується батьками, опікунами або самими дітьми за допомогою батьків чи піклувальників.

Також на загальних підставах обчислюють земельний податок підприємства, які надають в оренду приміщення на неповний робочий день.

21 липня завідувач сектору місцевих податків, екологічного податку та рентної плати управління податків і зборів з юридичних осіб головного управління ДФС у Черкаській області Тетяна Шпундра озвучила відповіді на ці та інші питання справляння земельного і екологічного податку та рентної плати, а також надала рекомендації щодо виправлення помилок у податкових деклараціях екологічного податку та рентної плати і Додатку (Додатках) до них.

Ця тема на часі і онлайн трансляцію переглядали 7,4 тис. осіб. Лектор отримала (і продовжує отримувати) багато запитань.

Тези та відповіді на всі питання учасників вебінару читайте:  http://ck.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/259546.html

Перегляд відео:

Чекаємо додаткових запитань у коментарях до відео та за адресою help_payer@ukr.net

Нагадуємо, що 9 серпня – останній день подання податкової звітності за ІІ квартал 2016 року з платежів, базовий податковий (звітний) період для яких дорівнює календарному кварталу. А це зокрема рентна плата і екологічний податок. Останній день сплати податкових зобов`язань по таких платежах – 19 серпня п.р.

ГУ ДФС у Черкаській області рекомендує платникам переглянути відео та матеріали вебінару, правильно скласти податкову звітність і сплатити податки.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...