Головне управління ДФС у Черкаській області звертає увагу, що напередодні головного державного свята країни на Черкащині області мають місце провокації та вимагання грошей у посадових осіб підприємств і підприємців.

За численними повідомленнями керівників і бухгалтерів підприємств та підприємців відучора зловмисники телефонують та вимагають гроші від імені посадових осіб головного управління ДФС у Черкаській області та керівників державних податкових інспекцій області.

Просимо черкащан бути пильними і зваженими та не піддаватись на провокації. Перше, що потрібно пам’ятати – чинним законодавством не передбачено повідомлення про перевірку або попередження про можливу перевірку у телефонному режимі. Працівники фіскальної служби взагалі не телефонують з попередженням про перевірку, у тому числі від імені та за дорученням керівника державної податкової інспекції, головного управління ДФС чи ДФСУ. Якщо таке сталось – це провокація.

Друге. Якщо вам зателефонував вимагатель і був досить переконливий, обов’язково пересвідчіться, що вимоги цієї особи незаконні і насправді вас ошукують. Це дуже просто – слід перетелефонувати за робочим номером телефону керівника тієї державної податкової інспекції, який «запрошує» вас до себе з грошима, за номером телефону сектору комунікацій відділу організації роботи головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-34, або за номером телефону довіри головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-81. Також слід обов’язково поінформувати про діяльність шахраїв громадські підприємницькі організації міста/району, які наразі проводять запобіжні роз’яснювальні заходи із своїми членами.

Також просимо підприємців і бухгалтерів обов’язково поширити серед своїх колег і знайомих інформацію про можливі зловживання з боку вимагателів та зазначений вище спосіб перевірки відомостей, повідомлених псевдофіскалами.

ГУ ДФС у Черкаській області просить громадські організації обов’язково поширити вказану інформацію серед своїх членів та розповісти підприємцям та посадовим особам підприємств, як протидіяти вимагателям.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...