Як повідомили в оперативному управлінні головного управління ДФС у Черкаській області за 8 місяців цього року на території Черкаської області фіскальна служба ліквідувала 7 незаконних виробництв підакцизних товарів. У переважній більшості вживання зазначеної продукції загрожувало здоров’ю споживачів, оскільки вона вироблялась в антисанітарних умовах з недоброякісної сировини.

Заходами податкової міліції вдалося упередити потрапляння на ринки фальсифікованої та контрабандної продукції на загальну суму 13 млн. 840 тис. гривень. Зокрема, з незаконного обігу вилучено спирту майже на 4 млн. грн., лікеро-горілчаних виробів на суму 1 млн. 150 тис. грн., паливно-мастильних матеріалів вартістю 6 млн. 230 тис. грн., автотранспортних засобів на 2 млн. 480 тис. грн., тощо.

У сфері виробництва та обігу підакцизних товарів розпочато 12 кримінальних проваджень та складено 15 адміністративних протоколів за правопорушення, пов’язані з незаконним обігом товарів підакцизної групи.

Цьогоріч за рішеннями судових органів у правопорушників конфісковано підакцизну продукцію, що знаходилась у незаконному обігу, на загальну суму 23 млн. 910 тис. грн.

Нагадуємо, що з початку року в межах загальнодержавної операції «Акциз-2016» податковою міліцією Черкаської області здійснюється комплекс заходів, спрямованих на очищення ринку підакцизних товарів від фальсифікованої, незаконно виготовленої та переміщеної через митний кордон України підакцизної продукції.

Просимо громадян в разі виявлення фактів незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів повідомити про такі випадки за телефоном чергової частини ГУ ДФС у Черкаській області (0472) 339-195.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...