За повідомленням Черкаської митниці ДФС кількість учасників зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД), що перебувають на обліку у митниці на 1 лютого 2017 року становила 1683. Поставлені на облік з початку року 24.

У січні ц.р. здійснювали зовнішньоторгівельні операції 187 учасників ЗЕД, які знаходяться на обліку в митниці. Також звітного місяця здійснювали зовнішньоторгівельні операції в зоні діяльності Черкаської митниці ДФС 48 учасники ЗЕД, які знаходяться на обліку в інших митницях.

За січень проведено 198 митних оглядів.

У пунктах митного оформлення Черкаської митниці ДФС оформлено 1922 електронні митні декларації. З них 981 експортна, 731 імпортна, 5 транзитні та 205 попередні (ЕЕ). За підрахунками Черкаської митниці ДФС в середньому у робочі дні здійснювалось митне оформлення 98 декларацій (експорт – 49, імпорт – 39 та 10 попередніх (ЕЕ) митних декларацій). У січні минулого року було оформлено 1475 електронних митних декларацій.

За даними Черкаської митниці ДФС в зоні її діяльності функціонує 12 митних та 11 складів тимчасового зберігання.

Нагадуємо, звітного місяця Черкаською митницею ДФС до державного бюджету України перераховано 199 млн. 634,2 тис грн податків і зборів, що на 82,5 відс. або на 90,2 млн.грн. більше ніж торік у січні. Так, перераховано 179,5 млн.грн. податку на додану вартість; 718,7 тис.грн. акцизного податку; 320,6 тис.грн. вивізного мита та 18 806, 4 тис.грн. ввізного мита.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...