Як поінформували у профільному підрозділі Головного управління ДФС у Черкаській області 3192 платники області сплачують рентну плату за спеціальне використання води. З початку року на сьогодні вони перерахували до бюджету 11,6 млн.грн. плати за воду. Цей показник уже на 4,1 млн.грн. більше, ніж минулорічні надходження за весь перший квартал минулого року.

107 платників області сплачують рентну плату за спеціальне використання лісових ресурсів. Наразі сплачено 9,3 млн.грн. плати за використання лісових ресурсів, що на понад мільйон гривень більше від сплати за 1 квартал 2016 року.

670 платників сплачують рентну плату за користування надрами. Цьогоріч вони сплатили 2,7 млн.грн. плати за користування надрами, що на 300 тис.грн. більше від сплати за 1 квартал 2016 року.

3501 платник перераховує екологічний податок. З початку року на сьогодні до бюджету надійшло 11,7 млн.грн. екоподатку – майже на рівні відповідного періоду минулого року.

Детально про порядок справляння вказаних платежів можна дізнатись, звернувшись до центрів обслуговування платників державних податкових інспекцій. Також можна звернутись за роз’ясненнями на адресу проекту головного управління ДФС у Черкаській області «Допомога платнику» help_payer@ukr.net

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...