На доповнення відео огляду для отримувачів бюджетної дотації (вийшов 1 березня) дивіться відео та завантажуйте презентацію першого заступника начальника Головного управління ДФС у Черкаській області Миколи Гріднєва щодо актуальних для сільгосптоваровиробників постанов Кабінету Міністрів України №№ 178, 179.

Так, постановою КМУ від 21 лютого 2017 року №179 затверджені Порядок ведення та форми Реєстру отримувачів бюджетної дотації та порядок надання відповідної інформації Державною фіскальною службою та Державною казначейською службою».

До 15 квітня 2017 року, згідно з постановою КМУ від 22 березня 2017 року №178 «Деякі питання виплати бюджетної дотації для розвитку сільськогосподарських товаровиробників та стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції» отримають (на розрахункові рахунки, вказані у відповідній заяві) дотацію за лютий сільгосптоваровиробники, які:

  1. подали до 1 квітня 2017 року відповідну заяву;
  2. перебували станом на 31 грудня 2016 року на спеціальному режимі оподаткування податком на додану вартість у сфері сільського та лісового господарства, а також рибальства відповідно до статті 209 ПКУ;
  3. станом на 1 березня 2017 року зареєстровані як платники податку на додану вартість;
  4. провадили види діяльності, визначені у пункті 161.3 статті 161 Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України».

Завантаження презентації за посиланням: http://ck.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv2/291989.html Додаткові запитання можна ставити у коментарях до відео або за адресою help_payer@ukr.net

Микола Гріднєв порекомендував, крім перегляду відео та презентації обов’язково вивчити постанови №№178, 179. Посилання для самостійного вивчення постанови №179:
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=249843245

Посилання на постанову №178:
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/cardnpd?docid=249842940

До кінця тижня вийде два спеціальних відео огляди – для продавців пального та декларантів.

Слідкуйте за анонсами. Підписуйтеся на канал проекту «Допомога платнику» тут: https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw

Ми працюємо для вас!
Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...