Як поінформували в оперативному управлінні головного управління ДФС у Черкаській області, за підсумками І кварталу 2017 року за матеріалами оперативних співробітників в Єдиному реєстрі досудових розслідувань обліковано 10 кримінальних проваджень, всі – категорії тяжкі та особливо тяжкі.

Припинено діяльність міжрегіонального «конвертаційного центру» з обігом тіньових коштів у 119 млн. гривень. Ймовірні втрати бюджету становлять близько 19,7 млн. гривень. За результатами проведених обшуків виявлено та вилучено 301 тис. гривень готівкових коштів, 36 печаток суб`єктів фіктивного підприємництва та документи бухгалтерського та податкового обліку. На банківські рахунки конвертаційного центру накладені обмеження видаткових операцій, а на майно правопорушників орієнтовної вартості 400 тис. грн. накладений арешт.

В рамках операції «Акциз-2017» з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму 2 млн. 634 тис. грн. Знешкоджено 1 підпільний цех, що спеціалізувався на виготовленні лікеро-горілчаних напоїв. За рішеннями суду конфісковано підакцизну продукцію на суму 3,3 млн. гривень.

В рамках операції «Рубіж-2017» розпочато кримінальне провадження за виявленим фактом зловживань службових осіб черкаської компанії, які за фіктивними контрактами з імпорту товарів безпідставно вивели валютні кошти закордон.

Внаслідок ініційованих міжвідомчою групою перевірок правильності класифікації товарів та визначення їх митної вартості додатково забезпечено 2 млн. 211 тис. грн. митних платежів.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...