В рамках операції «Акциз-2017» співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Черкаській області викрили групу осіб, які організували виготовлення та збут фальсифікованих лікеро-горілчаних напоїв. Ліквідовано три незаконних виробництва – у Черкасах, Смілі та Кам’янці.

В ході розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), встановлена група осіб, які спільно за попередньою змовою організували діяльність трьох цехів з підпільного виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. Виробництво фальсифікату зловмисники здійснювали шляхом змішування спирту з водою. Після додавання хімічних інгредієнтів для покращення смакових якостей та барвників отриману водно-спиртову суміш реалізовували під виглядом горілки та коньяку.

Внаслідок проведених обшуків житлових та нежитлових приміщень цехів, транспортних засобів фігурантів, які використовувалися для незаконної діяльності, вилучено з незаконного обігу 1170 літрів спирту невідомого походження, понад 1,5 тисячі літрів фальсифікату, пластикову тару, обладнання та три автомобіля. Загальна вартість вилученого становить понад 1 мільйон гривень.

Тривають слідчі дії.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...