12 липня стартує вступна кампанія до вищих навчальних закладів

Університет Державної фіскальної служби України – єдиний в Україні заклад, який здійснює профільну підготовку податкових та митних фахівців – запрошує на навчання абітурієнтів, інформує про зміни до порядку прийому на навчання до ВНЗ України та Університету Державної фіскальної служби України та роз’яснює переваги навчання в Університеті.

Прийом на навчання здійснюється в межах ліцензованого обсягу за спеціальностями (спеціалізаціями) відповідно до Переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2015 року №266 (зі змінами).

Вступ на обрану спеціальність здійснюється на конкурсній основі за сертифікатами зовнішнього незалежного оцінювання Українського центру оцінювання якості освіти 2016 та 2017 років з відповідних предметів. Цього року вступники на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання (крім осіб, які мають спеціальні права) подають заяви до ВНЗ з 12 до 26 липня 2017 року виключно в електронній формі.

На місця державного замовлення дозволено подавати 9 заяв на 4 спеціальності з зазначеною пріоритетністю, яка не може бути змінена. На контрактну форму навчання – кількість заяв не обмежується.

Правила прийому на навчання: https://dusfsu.wixsite.com/nudpsu/pravila-prijomu Переваги навчання в Університеті, спеціальності, етапи вступної кампанії: http://ck.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/299436.html

Сайт Університету: https://dusfsu.wixsite.com/nudpsu

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...