Головне управління ДФС у Черкаській області дякує учениці фізико – математичного ліцею Валерії Лаут за достойне представлення Черкащини та ДФС Черкаської області на першому Всеукраїнському конкурсі «Податківець майбутнього»

Конкурс, організований Навчально-науковим інститутом економіки, оподаткування та митної справи відбувся в Університеті державної фіскальної служби України. Як поінформували в УДФСУ, на захід з’їхались абітурієнти з усіх куточків України. Було сформовано п’ять команд на чолі з капітаном в кожній.

Інтелектуальний конкурс (гра) складався із шести раундів у формі «запитання – відповідь». Питання стосувались податків у різні часи їх існування.

За підсумками гри обрано три найкращі команди, які отримали дипломи та солодкі призи. Валерія – капітан однієї з команд–переможців нагороджена дипломом за І місце у Всеукраїнському інтелектуальному конкурсі.

Відмінні знання Валерії відмітив ректор УДФСУ Павло Пашко. Начальник Головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа висловив переможниці подяку за високий рівень податкової культури, популяризацію податкової та митної грамотності і ідей та достойне представлення Черкащини і ДФС у Черкаській області у конкурсі.

Відмітимо, що за Положенням про конкурс, затвердженим Вченою радою Університету державної фіскальної служби України (протокол від 27.02.2017 №3) перемога в інтелектуальному конкурсі (І місце) та диплом І ступеня дає право першочергового вступу до Університету.

Ще слід додати, це вже третя поспіль відзнака Валерії від фіскальної служби. У 2015 році вона перемогла в обласному конкурсі «Майбутнє країни – у мріях дитини» з роботою «Лист до України» А в 2014 році як найактивніший учасник проекту із створення єдиного в Україні стінопису про заможну країну, бюджет і податки (акція «Намалюй свою країну!»), отримала Подяку начальника головного управління фіскальної служби за особистий внесок у підвищення податкової культури населення та активну громадянську позицію.

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ,
ВІДДІЛ КОМУНІКАЦІЙ УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ 

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...