Про найближчі заходи для платників Черкаської області нагадала заступник начальника управління – начальник відділу аналізу та прогнозування надходжень податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області Наталія Бойко.

31 липня 2017 року о 10-00 год. розпочнеться традиційний щомісячний безкоштовний семінар для підприємців – фізичних осіб і громадян з питань оподаткування.

Його проведуть фахівці Головного управління ДФС у Черкаській області для платників м.Черкас, Черкаського, Смілянського, Золотоніського районів. Цього разу буде викладено: справляння ПДВ фізичними особами - підприємцями; склад доходів та витрат ФОП на загальній системі оподаткування; первинні документи у ФОП, в т.ч. платника єдиного податку; товарні запаси у ФОП; трудові відносини у ФОП; нарахування та сплата єдиного внеску у разі чергової відпустки, відпустки за власний рахунок, декретної відпустки та лікарняних найманим працівникам та ФОП. Захід відбудеться в актовій залі будівлі головного управління ДФС у Черкаській області (м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235, другий поверх). На численні прохання підприємців захід буде записаний та ролики (+тези лекторів +відповіді на всі питання) цього ж дня будуть викладені на YouTube-канал «Допомога платнику» https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw

1 серпня 2017 року о 10-00 год. відбудеться спільний вебінар головного управління ДФС у Черкаській області та управління Держпраці у Черкаській області організований за замовленням підприємців.

Спікер від ДФС – начальник управління податків і зборів з фізичних осіб головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Жаврід.

Спікер від Держпраці – заступник начальника відділу управління Держпраці у Черкаській області Любов Ткаченко.

Питання за темою до 11-30 год. 01.08.2017 можна надсилати за адресою help_payer@ukr.net після 13-00 год. – слід ставити у коментарях до відео.

Відео та всі матеріали вебінару, у т.ч. письмові відповіді на запитання учасників будуть доступними на каналі «Допомога платнику» після 13-00 год. 1 серпня.

1 серпня 2017 року з 10-00 до 16-00 год. усіх бажаючих чекають на щовівторковій консультації для підприємців – фізичних осіб і громадян з податкового законодавства.

Обслуговують провідні фахівці Головного управління ДФС у Черкаській області. Податкова консультація працює у центрі обслуговування платників ДПІ у м.Черкасах (м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235, каб. 111 – перший поверх будівлі головного управління ДФС у Черкаській області).

2-3 серпня 2017 року будуть записані базовий вебінар для платників податку на майно – фізичних осіб та черговий вебінар для підприємців.

Слідкуйте за анонсами.

Підписуйтеся на канал проекту «Допомога платнику» https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw та сторінку головного управління у Facebook https://www.facebook.com/sfs.cherkasy/ і оперативно отримуйте актуальну інформацію і роз’яснення з оподаткування

Нагадування від Наталії Бойко:

1) До 31 липня включно слід встигнути:

  • декларантам та самозайнятим особам сплатити визначені у деклараціях про майновий стан і доходи за 2016 рік податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб та військового збору. Граничний термін – 31 липня. Залишився фактично 1 день.
  • платникам ПДВ, у тому числі підприємцям, слід зареєструвати складені у червні податкові накладні/розрахунки коригувань. Лише в цьому випадку до платників не застосовуватимуться штрафні санкції за несвоєчасну реєстрацію податкових та акцизних накладних через кібератаку

2) Для сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та транспортний податок, земельного та транспортного податку за отриманими громадянами податковими повідомленнями – рішеннями залишився лише місяць. Нагадаємо, до 1 липня органи ДФС направили на адресу платників відповідні повідомлення – рішення з терміном сплати протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення. Тобто, для громадян, які отримали до 1 липня 2017 року від органів ДФС податкове/ податкові повідомлення рішення останній день сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки – 29 серпня 2017 року.

3) Розпочались інспекційні відвідування працівниками Держпраці. Вони дозволять встановити реальні об’єми нелегальної чи частково незадекларованої праці та визначити причини використання найманої праці без належного оформлення. Відповідальність за порушення значна. Більше корисної інформації про це – на вебінарі 1 серпня. Поставити запитання спікеру від ДФС та від Держпраці можна надсилати за адресою help_payer@ukr.net до 11-30 год. 01.08.2017, у коментарях до відео на каналі https://www.youtube.com/channel/UCKJFJnNkoRLlDwMm0nUi8Nw після 13-00 год.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...