18 серпня 2017 року в.о. начальника головного управління ДФС у Черкаській області Микола Гріднєв провів першу скайп – конференцію з платниками м.Умань та району, Монастирищенського району, м.Сміли та району та Кам’янського району.

Дві години відповідей на конкретні запитання платників,

Двохгодинний безконтактний корисний зв'язок, під час якого платники мали можливість обговорити свою ситуацію з Головою робочої групи ДФС в області, дізнатись, що насправді не так з реєстрацією їхніх податкових накладних в ЄРПН та поспілкуватися за темою заходу й обмінятись досвідом із своїми колегами з інших районів.

Також учасники заходу, які зібрались у студіях в центрах обслуговування платників Уманської, Смілянської ОДПІ та Кам’янського відділення Смілянської ОДПІ крім фахових консультацій, отримали роздаткові матеріали «Алгоритм дій платника при зупиненні реєстрації податкових накладних».

До проведення заходу долучилась Громадська рада при головному управлінні ДФС у Черкаській області. Присутній в студії ГУ ДФС у Черкаській області голова комісії з питань с/г підприємств Анатолій Погребняк дізнався «з перших вуст» про проблеми платників, відмітив важливість таких зустрічей і поінформував про підключення громадської ради до роз’яснювальної роботи зокрема серед сільськогосподарських товаровиробників.

Два важливих висновки заходу і рекомендації.

По-перше, платникам податку на додану вартість необхідно ретельно опрацювати Критерії оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної / розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних

По-друге, найбільше помилок платники допускають на етапах оформлення повідомлення, підбору документів для підтвердження операції та приєднання додатків – копій всіх первинних документів. Що треба знати: Вичерпний перелік документів, достатніх для прийняття рішення про реєстрацію податкової накладної / розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних

Що робити платникові при зупиненні реєстрації ПН/РК – у відео «Алгоритм дій платника при зупиненні реєстрації податкових накладних»:

та у детальному коментарі «Які дії платника у разі зупинення реєстрації ПН / РК»:

https://www.facebook.com/sfs.cherkasy/posts/910650455755504:0

Наступний скайп-захід відбудеться після свят.

Нагадуємо, що спеціально і виключно для платників податку на додану вартість Черкащини працює сервіс Головного управління ДФС у Черкаській області – приймання електронних копій первинних документів та бухгалтерської довідки просто на електронну скриньку головного управління ck.zmi@sfs.gov.ua

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...