За повідомленням управління обслуговування платників ГУ ДФС у Черкаській області кількість зареєстрованих платників податку на додану вартість на 1 серпня 2017 року становила 6114. Для порівняння: на 1 серпня 2016 року платниками ПДВ були зареєстровані 5757 осіб.

За січень – липень ц.р., як повідомили в управлінні податків і зборів з юридичних осіб ГУ ДФС у Черкаській області 106 платників Черкаської області отримали бюджетне відшкодування податку на додану вартість грошовими коштами на загальну суму 256 млн.грн. За 7 місяців 2016 року бюджетне відшкодування податку на додану вартість грошовими коштами отримали 88 платників на 287,6 млн.грн.

Збір податку на додану вартість за січень-липень ц.р. в Черкаській області порівняно з відповідним періодом 2016 року збільшився майже на 600 млн. грн. (більш ніж удвічі) і становить 1164,4 млн. гривень.

Як поінформували в юридичному управлінні ГУ ДФС у Черкаській області цього року на розгляді в судах знаходяться 3 справи за позовами платників про стягнення бюджетної заборгованості з ПДВ на суму 2,8 млн.грн. – провадження по всіх справах порушені у минулих роках.

Загалом у січні – липні п.р. на користь фіскальної служби області у судах вирішено 154 справи на суму 75,1 млн. гривень. За результатами проведеної позовної роботи до бюджетів усіх рівнів надійшло 18,8 млн.грн., в тому числі внаслідок стягнення в судовому порядку податкового боргу – 8,8 млн.грн. та 8,1 млн. грн. від процедури банкрутства.

Поточного року від платників надійшло 25 первинних скарг з оскарженням 30 повідомлень-рішень. Розглянуто 75 скарг на суму 23,5 млн.грн. Скасовано 11 рішень на 22,3 тис.грн.

Нагадуємо про найближчі податкові заходи для платників

1) 5, 12, 19 та 26 вересня – щовівторкова податкова консультація для підприємців – фізичних осіб і громадян з податкового законодавства. Консультанти – провідні фахівці Головного управління ДФС у Черкаській області. Години роботи 10.00 - 16.00, обідня перерва: 13.00 – 13.45. Всіх бажаючих чекають у центрі обслуговування платників ДПІ у м.Черкасах (м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235, каб. 111 – перший поверх будівлі головного управління ДФС у Черкаській області);

2) 6, 13, 20 та 27 вересня – прийом суб’єктів господарювання та громадян з питань сервісного обслуговування. Прийом проводить управління обслуговування платників Головного управління ДФС у Черкаській області. Години роботи 10.00 – 15.00, обідня перерва: 13.00 – 13.45. Всіх бажаючих чекають у центрі обслуговування платників ДПІ у м.Черкасах (м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235, каб. 111 – перший поверх будівлі головного управління ДФС у Черкаській області)

3) 21 вересня – третя спеціальна гаряча лінія для роботодавців і працівників у прес-центрі «Нової Доби». Учасники: Управління Держпраці у Черкаській області, головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області та головне управління ДФС в області. Також захід відбудеться за участі Ольги Федорівни Ракової, голови Черкаської міської профспілкової організації ЧОП «Солідарність»; заступника Голови громадської ради при головному управлінні ДФС у Черкаській області, яка збирає проблемні питання підприємців за темою.

Номер телефону гарячої лінії 54-20-86 (0472). Питання для висвітлення приймаються на адресу ДФС ck.zmi@sfs.gov.ua

4) 25 вересня – щомісячний безкоштовний семінар Головного управління ДФС у Черкаській області для підприємців – фізичних осіб і громадян з питань оподаткування. Місце проведення заходу: актова зала будівлі головного управління ДФС у Черкаській області (м. Черкаси, вул. Хрещатик, 235, другий поверх). Початок: 10.00 год. Матеріали попередніх семінарів: http://ck.sfs.gov.ua/zahodi-dlya-platnikiv Відео:

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...