За 9 місяців п.р. від платників Черкаської області до бюджетів усіх рівнів надійшло 6698 млн. гривень податків і зборів. Показник відповідного періоду минулого року перевищений на 1927 млн.грн. У тому числі до державного бюджету зібрано 2987 млн.грн., до місцевих – 3711 млн.грн. Також перераховано 2675 млн.грн. єдиного внеску.

До держбюджету забезпечено податків майже на 1 мільярд грн.(в 1,5 раза) більше січня – вересня 2016 року. До місцевих бюджетів – на 925 млн. грн. або на 33,2% більше, ніж за дев’ять місяців торік.

Так, за січень – вересень п.р. забезпечено надходження 2887 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб. У тому числі 722 млн.грн. ПДФО перераховано до державного бюджету України, а 2165 млн.грн. – до місцевих бюджетів. Податок на доходи фізичних осіб залишається першим за обсягом надходжень. У доходах зведеного бюджету його частка з початку року склала 43%, у доходах місцевих – 58,3 %, державного – 24,2 %.

За дев’ять місяців зібрано майже 1,5 млрд.грн. податку на додану вартість з вироблених в Україні товарів. Цьогорічний збір ПДВ у 2 раза або на 711 млн.грн. більший за відповідний показник минулого року. Частка ПДВ у доходах зведеного бюджету склала 22,2%, державного – 50 відсотків.

8,2 відсотки становить частка єдиного податку у доходах зведеного та 14,7% – у доходах місцевих бюджетів. Платники, які застосовують спрощену систему оподаткування, сплатили до місцевих бюджетів 547,3 млн.грн. єдиного податку – на 171,9 млн.грн. або у 1,5 раза більше, ніж за дев’ять місяців минулого року. Земельний податок та орендна плата (16 відс. у доходах місцевих бюджетів) перерахована в сумі 594,6 млн.грн. – більше на 77,5 млн.грн. Також місцеві бюджети отримали 219 млн.грн. акцизного податку з роздрібу (6% у доходах місцевих бюджетів).

4 відсотки становить частка податку на прибуток у доходах зведеного та 8% – у доходах державного бюджету. За дев’ять місяців надійшло 407.5 млн.грн. податку на прибуток підприємств. Також до державного бюджету спрямовано 223,8 млн.грн. військового збору – на 65,2 млн.грн. або у 1,4 раза більше. Частка збору у доходах державного бюджету становить 7,6%.

Очікується, що у жовтні надходження податків до місцевих бюджетів Черкаської області перевищать 4 млрд.грн. Збір до державного бюджету – 3 млрд.грн. Прогнозовані надходження єдиного внеску від Черкаської області за 10 місяців також 3 млрд. гривень.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...