В Головному управлінні ДФС у Черкаській області 26 жовтня 2017 року урочисто зустрічали колег, що повернулись за ротацією із зони проведення Антитерористичної операції.

Перебуваючи у підпорядкуванні підрозділу податкової міліції «Фантом» у Донецькій області, старший лейтенант податкової міліції Богдан Мельник та підполковник податкової міліції Євген Мандибура за власним бажанням протягом більш ніж чотирьох місяців несли службу в небезпечних для життя умовах, де достойно представили Черкаську область, перешкоджаючи незаконному переміщенню товарів через «умовний» кордон на сході країни.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов`язків, активну участь в протидії сепаратистські налаштованим особам, захист економічних інтересів держави в зоні АТО, виявлений при цьому високий професіоналізм, мужність та стійкість Євген Мандибура, який ніс службу у зоні Антитерористичної операції вперше, нагороджений Почесною грамотою Черкаської обласної державної адміністрації.

Також керівництво Головного управління ГУ ДФС у Черкаській області та колеги привітали та висловили слова подяки Богдану Мельнику, для якого ця ротація була вже п’ятою.

Зокрема, з вітальним словом перед присутніми виступив перший заступник начальника ГУ ДФС у Черкаській області Олег Дерев’янко, який привітав колег з успішним поверненням та подякував за вірність присязі, гідне виконання службових обов’язків та відданість українському народу.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...