Нагадуємо, що починаючи з липня ц.р. щомісячні семінари ГУ ДФС у Черкаській області для підприємців та громадян можна переглядати, матеріали (тези/презентації, роздатковий матеріал) – завантажувати та використовувати, а також ставити додаткові питання і одразу отримувати відповіді на них.

Теми для висвітлення задають платники – учасники заходів.

Так, на останньому семінарі 27 листопада за їхніми пропозиціями повторно викладений порядок реєстрації та застосування РРО підприємцями – платниками єдиного податку, у т.ч. при продажу технічно складних побутових товарів. Лектор Олена Заскальна, начальник відділу комунікацій управління організації роботи.

Доходи і витрати ФОП. Первинні документи» - ще одна раніше розглянута тема, повторно заявлена платниками

та

Лектор Віталій Лушников, заступник начальника відділу аналізу та прогнозування надходжень податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління податків і зборів з фізичних осіб

У блоці «Важливо» – інформація про активізацію осіб, що звертаються з незаконними вимогами до підприємців, видаючи себе за керівництво або працівників фіскальної служби і застереження підприємців від контактів з такими особами; про недопущення продажу фальсифікованих алкогольних напоїв та відповідальність, а також про розмір мінімальних цін на окремі алкогольні напої:

оподаткування подарунків і спадщини; застосування ПСП та реалізація права на податкову знижку:

Також висвітлені новації з СМКОР та озвучені відповіді на проблемні питання, які виникають під час зупинення ПН/РК в ЄРПН:

Що можна дізнатись, переглянувши відео:

  • які первинні документи повинен мати ФОП – платник єдиного податку та яка відповідальність за їх відсутність;
  • чому ФОП – платнику єдиного податку необхідно контролювати обсяг доходу і який алгоритм дій у разі перевищення обсягу;
  • яка відповідальність за відсутність / неведення / неналежне ведення / втрату Книги обліку;
  • як оподатковується та відображається у ф. 1ДФ дохід від надання фізичною особою рухомого майна в оренду ФОП;
  • про особливості застосування РРО підприємцями – платниками єдиного податку першої, другої і третьої груп і ще багато корисного.

Тези лекторів та відповіді на запитання семінару читайте у розділі «Заходи для платників» субсайту ГУ ДФС у Черкаській області: http://ck.sfs.gov.ua/zahodi-dlya-platnikiv/

Рекомендуємо завантажити і використовувати матеріали попередніх семінарів ГУ ДФС у Черкаській області для ФОП та громадян (тези лекторів, роздаткові матеріали, відповіді на запитання): http://ck.sfs.gov.ua/zahodi-dlya-platnikiv/, а також відео семінарів за липень – жовтень: тематичний плейлист «Семінари для ФОП і громадян» https://www.youtube.com/playlist?list=PLx6OExJokLNTCgiT1peKV9vNNkAc1bkHf

Наступний семінар запланований на 21 грудня. Тема: «Декларування доходів ФОП та громадян за 2017 рік».

Нагадуємо про місця перегляду відео семінарів для підприємців і громадян: YouTube - канал «Допомога платнику», сторінка ГУ ДФС у Черкаській області у Facebook та монітори у центрах обслуговування платників.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій управління організації роботи

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...