11 жовтня з 10-00 год. до 11-00 год. у прес-центрі газети «Нова Доба» відбудеться спеціальна гаряча лінія для батьків дошкільнят, учнів і студентів. Тема: «Податкова знижка за навчання – 2018». Захід відбудеться за участі регіонального представника редакції газети «Все про бухгалтерський облік» Наталії Романової

Нагадуємо, тепер право на нарахування податкової знижки мають батьки дошкільнят і учнів. Відповідні зміни до Податкового кодексу України, за якими до податкової знижки включається сума коштів, сплачених не тільки на користь вітчизняних закладів професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, а й вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти, набрали чинності з 28 липня (Закон України від 03.07.2018 №2477-VIII: goo.gl/yKAhgZ).

Нововведення коментують та на запитання відповідають:

  • начальник управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області Наталія Бойко;
  • заступник начальника відділу вищої, професійно-технічної освіти та фінансового забезпечення Управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Тетяна Кійко.

Номер телефону гарячої лінії: 54-20-86 (0472) Питання для висвітлення приймаються на адресу ДФС ck.zmi@sfs.gov.ua

Запрошуємо журналістів безпосередньо поспілкуватись із спікерами у прес-центрі «Нової Доби». Свою участь прохання підтвердити за номером телефону відділу комунікацій Головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-34 (0472).

8 жовтня у прес-центрі «Нової доби» відбулося два заходи за участі головного управління ДФС у Черкаській області: спеціальна гаряча лінія для роботодавців і громадян на тему «Комплексні заходи, спрямовані на детінізацію зайнятості та доходів населення» та інформаційний захід і гаряча лінія «Задайте питання про роботу податкової міліції». Матеріали можна прочитати у найближчому випуску газети, у Facebook та/або на сайтах головного управління ДФС у Черкаській області та «Нової Доби».

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...