В ході проведення операції «Акциз-2019» співробітники податкової міліції головного управління ДФС у Черкаській області викрили жителя Черкас, який у гаражному приміщенні одного з автомобільних кооперативів міста здійснював зберігання та реалізацію тютюнових виробів (махорки) та тютюнової сировини без державної реєстрації в якості фізичної особи – підприємця та без будь-яких дозвільних документів і документів, що посвідчують якість та походження тютюнової продукції.

Продаж тютюну невідомого походження здійснювався вказаним громадянином за допомогою мережі Internet через сайти безкоштовних оголошень та через створені ним закриті спільноти у месенджерах Viber і Telegram.

В результаті проведених працівниками податкової міліції заходів із незаконного обігу вилучено близько 385 кілограмів тютюнової сировини та тютюнових виробів (махорки) на загальну суму 1 млн. 413 тис. гривень.

Згідно чинного законодавства передбачено притягнення порушника до адміністративної відповідальності з конфіскацією тютюнової продукції.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...