Співробітники податкової міліції ГУ ДФС в Черкаській області під процесуальним керівництвом прокуратури Черкаської області направили в суд обвинувальний висновок стосовно організаторів підпільного виробництва алкогольного фальсифікату.

В рамках досудового розслідування було встановлено, що члени злочинного угрупування, до складу якого входило троє мешканців м. Черкаси, з квітня до грудня минулого року обладнали в гаражному приміщенні на території станції технічного обслуговування автомобілів м.Черкас підпільний цех із виробництва фальсифікованого алкоголю.

Готовий фальсифікат зберігали в згаданому гаражному приміщенні та реалізовували кінцевим споживачам, використовуючи для перевезення два автомобілі.

За результатами санкціонованого обшуку вилучено 1,5 тис. літрів фальсифікованої горілки та понад 2,8 тис. літрів фальсифікованого коньяку, розлитих у пластикові пляшки і бочки різного об'єму, а також обладнання для незаконного виготовлення фальсифікату і два автомобілі, які використовувалися для його транспортування, орієнтовною вартістю понад 1,7 млн. грн.

За вчинене кримінальне правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу із конфіскацією та знищенням незаконно виготовленої продукції.

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...