Податки і збори, які справляються цього року на території Черкас встановлені рішеннями Черкаської міської ради від 26.07.2017 №2-2219, від 18.06.2018 №2-3431 та від 24.01.2019 №2-3609.

Короткий відео огляд про сплату місцевих податків для містян – фізичних осіб, ФОП та юридичних осіб, які провадять діяльність на території Черкас зробив заступник начальника управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Жаврід на першому цього року відео тренінгу для підприємців і громадян у прес-центрі «Нової Доби». Переглянути відео можна на сторінках «Нової Доби» та головного управління ДФС у Черкаській області у фейсбук. Матеріали можна прочитати: http://ck.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/367697.html

Темі «Податки – 2019 для Черкас» присвячена і чергова ТОП – п’ятірка відео порад для платників на сторінці головного управління ДФС у Черкаській області у фейсбук. Зроблений огляд нещодавніх змін до рішення про ставки податків на території Черкас (встановлені ставки туристичного збору, плати за землю для лісових земель; приведено у відповідність з Податковим кодексом пільги з податку на нерухомість, а також визначення платників єдиного податку) та надані відповіді на запитання містян. Дивіться відео та читайте тексти на сторінці головного управління ДФС у Черкаській області у фейсбук www.facebook.com/sfs.cherkasy та на сайті ДФС в області.

Додаткові питання ставте у коментарях до відео або за адресою help_payer@ukr.net

14 лютого о 16-00 год. у прес-центрі газети «Нова Доба» відбудуться два відео тренінги для декларантів «Все про декларування доходів – 2019» та «Все про податкову знижку за 2018 рік».

Дякуємо усім учасникам проекту «Допомога платнику». Ми працюємо для вас!

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...