Як поінформували в управлінні податків і зборів з юридичних осіб головного управління ДФС у Черкаській області за півроку платники Черкаської області заявили до відшкодування ПДВ в сумі 386,1 млн.грн. Відшкодований податок грошовими коштами в загальній сумі 381,2 млн.грн. За січень – червень 2018 року платники заявляли до відшкодування ПДВ в сумі 391 млн.грн., відшкодовано 129 платникам 352,3 млн.грн.

За станом на 1 липня п.р. кількість зареєстрованих платників податку на додану вартість у Черкаській області становить 6445. Минулорічна кількість платників ПДВ на цю дату – 6273.

Збір ПДВ за січень – червень п.р. склав 1373 млн.грн., що на 471,2 млн.грн. більше за показник відповідного періоду 2018 року. Частка ПДВ у надходженнях державного бюджету становить 49,6%.

За повідомленням юридичного управління за 6 місяців цього року на користь фіскальної служби області у судах вирішено 262 справи на суму 118,5 млн. гривень. За результатами проведеної позовної роботи до бюджетів усіх рівнів надійшло 11,2 млн.грн., в тому числі внаслідок стягнення в судовому порядку податкового боргу – 3,3 млн.грн. та 3,8 млн. грн. від процедури банкрутства.

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції головного управління ДФС у Черкаській області провів з працівниками ДФС 28 заходів та індивідуальні профілактичні бесіди щодо правильності та повноти заповнення е-декларації.

З метою підвищення обізнаності працівників фіскальної служби постійно проводиться індивідуальна консультативна допомога щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства. Основні теми: фінансовий контроль, сумісництво, конфлікт інтересів, робота близьких осіб, правильність заповнення е-декларацій.

Завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Володимир Капура відмітив, що профілактична діяльність є одним з пріоритетних напрямків щодо упередження корупційних проявів та раннє виявлення і викорінення корупційних проявів в системі фіскальної служби дозволяє підвищувати імідж фіскальної служби, а також рівень довіри бізнесу.

Номер телефону сектору з питань запобігання та виявлення корупції головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-27 (0472); адреса електронної скриньки ck/szvk@sfs.gov.ua

За повідомленням Прес-служби ДФС цього року Департаментом з питань запобігання та виявлення корупції у 2019 році виявлено 549 фактів вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією, скоєних 538 працівниками органів ДФС України. Детально про антикорупційні заходи ДФС: https://is.gd/UxHORx

Головне управління ДФС у Черкаській області,
відділ комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...