За повідомленням управління обслуговування платників Головного управління ДПС у Черкаській області за дев’ять місяців поточного року кількість новозареєстрованих суб’єктів господарської діяльності регіону склала 6481, у т.ч. 1104 юридичні особи та 5377 – фізичні. За січень – вересень 2018 року зареєструвались 6373 платники, у т.ч. 5276 - ФОП.

Водночас на 1 жовтня 2019 року припинено 5091 суб’єкта господарської діяльності: 509 юридичних осіб та 4582 – ФОП. У січні – вересні 2018 року було припинено 4407 платників: 322 юридичні особи та 4085 фізичних осіб - підприємців.

Станом на 01.10.2019 зареєстровано платниками ПДВ 6514 суб`єктів господарювання, що на 222 більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Як поінформували в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Черкаській області, за результатами проведених 171 фактичної перевірки встановлено ряд порушень порядку зберігання, транспортування та реалізації алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пальним. Застосовано штрафних санкцій на майже на 3 млн. гривень. Зокрема виявлено зберігання та продаж фальсифікованих алкогольних напоїв, у непризначеній тарі, реалізація алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім, без марок акцизного збору або з підробленими марками, провадження безліцензійної торгівлі алкогольними напоями, тютюнової продукції та пальним.

В результаті проведення спільних заходів з працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Черкаські області з незаконного обігу вилучено підакцизні товари на суму 32 млн. гривень.

Від початку року анульовано 395 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 232 – тютюновими виробами, 12 ліцензій анульовано за продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

У зв’язку із запитаннями платників наводимо посилання на реквізити рахунків для перерахування платниками Черкаської області податків, зборів, платежів та ЄСВ відкриті Державною казначейською службою України за стандартом ІВАN, які відкриті з 1 жовтня 2019 року:

Їх можна завантажити у розділі «Бюджетні рахунки» субсайту територіальних органів ДПС у Черкаській області та переглянути у центрах обслуговування платників державних податкових інспекцій Черкаської області. Реквізити рахунків по Україні можна завантажити у розділі «Бюджетні рахунки» порталу ДПС.

Наголошуємо, що єдиний внесок починаючи з 1 жовтня перераховується виключно на рахунки ДПС для зарахування коштів, які підлягають розподілу за видами загальнообов'язкового державного соціального страхування, відкриті Державною казначейською службою України відповідно до вимог стандарту IВАN.

З 1 жовтня платники Черкаського району, у зв’язку з реорганізацією управління Державної казначейської служби України у Черкаському районі (приєднано до управління Державної казначейської служби України у м. Черкасах) сплачують податки і збори за реквізитами м.Черкас (у реквізитах позначено «УК у м.Черкасах/Черкаський р-н»).

Головне управління ДПС у Черкаській області,
СЕКТОР комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...