Працівниками Головного управління ДПС у Черкаській області здійснюються заходи по відпрацюванню суб’єктів господарювання Черкаської області щодо дотримання вимог законодавства у сфері обігу та реалізації підакцизною групою товарів.

Так, при проведенні фактичної перевірки фізичної особи підприємця Смілянського району, встановлено факти зберігання, з метою подальшої реалізації тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразку (494 пачки) та прозорої рідини з характерним запахом спирту в пластиковій тарі (179 літрів) без відповідних марок акцизного податку встановленого зразка, та без супровідних документів. За вищезазначені порушення до фізичної особи підприємця будуть застосовані штрафні фінансові санкції у розмірі 153,6 тис. гривень.

Також, при проведенні фактичної перевірки товариства з обмеженою відповідальністю Жашківського району встановлено факт реалізації та факт зберігання, з метою подальшої реалізації, а саме: тютюнових виробів на суму – 2,6 тис. грн., алкогольних напоїв на суму – 16,8 тис. грн., та пального на суму – 34,6 тис. грн., без придбання відповідних ліцензій та без супровідних документів. За вищезазначені порушення до товариства будуть застосовані штрафні фінансові санкції у розмірі 408,4 тис. гривень.

Головне управління ДПС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...