Головне управління ДПС у Черкаській області інформує, що з метою запобігання поширення короновірусу COVID-19, на час запровадження карантину пропонуємо платникам податків Черкащини дистанційну комунікацію!

Радимо використовувати електронні сервіси ДПС:

Електронний кабінет (адреса: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС). Платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до Головного управління ДПС у Черкаській області.

Електронна звітність (http://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/), де розміщено спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності»;

Банер «Декларування громадян» https://cv.tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2020/;

Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (http://zir.tax.gov.ua/), де можливо передивитись «Запитання – відповіді з Бази знань»; «Нормативні та інформаційні документи»; «Останні зміни в законодавстві»; «Письмові консультації» тощо.

Також, інформуємо, що для допомоги платникам податків Державна податкова служба розпочала серію відеоуроків, в яких роз’яснюється як правильно користуватися електронними сервісами (відеоуроки можна переглянути за посиланнями:https://tax.gov.ua/; https://www.facebook.com/TaxUkraine/; https://www.youtube.com/channel/UCvdcv-7iVw7IGL0uFa_6Uaw).

Також звертаємо увагу, що вся актуальна інформація розміщується на субсайті Головного управління ДПС у Черкаській області за посиланням: ck.tax.gov.ua та на сторінці у Facebook https://www. facebook.com/tax.cherkasy/

Головне управління ДПС у Черкаській області,
сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...