За даними підрозділів Міграційної служби області черкащани щодня звертаються з приводу оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Частина осіб планує «закордонний» відпочинок, а інші – їдуть працевлаштовуватися до іноземних країн.

Так, лише у липні понад 3,5 тисячі черкащан отримали біометричні закордонні паспорти, ще стільки ж – подали заяву на оформлення документа.

Працівниками Головного управлінням ДПС у Черкаській області розроблені інформаційні листівки щодо необхідності декларувати іноземні доходи, які розміщені на стендах у підрозділах Міграційної служби для інформування громадян, а також надаються, як роздатковий матеріал.

Співпраця Податкової та Міграційної служб сприятиме проінформованості громадян, які працюють тимчасово або постійно за кордоном, про зобов’язання декларувати доходи, отримані як із джерел в Україні, так й іноземні доходи.

Звертаємо увагу, що завдяки співпраці Міністерства цифрової трансформації України, Державної міграційної служби та Державної податкової служби була впроваджена комплексна послуга для підлітків ID-14, яка передбачає одночасне оформлення першого паспорта та номера платника податків.

Головне управління ДПС у Черкаській області
Сектор комунікацій

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...