За повідомленням начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Антона Царюка, в січні - лютому поточного року кількість новостворених суб’єктів господарювання регіону, взятих на податковий облік в Головному управління ДПС в Черкаської області, склала 1298 платників податків, з них 233 юридичні особи та 1075 фізичних осіб-підприємців. За аналогічний період 2020 року було взято на облік в податкових органах області 1546 платників податків, з них 232 юридичні особи та 1314 фізичних осіб-підприємців.

Так, в січні - лютому 2021 року по 909 суб’єктах господарювання з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (далі ЄДР) надійшли відомості про державну реєстрацію припинення юридичних осіб та/або державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичних осіб - підприємців, з них по 58 юридичних особах та по 851 фізичній особі - підприємцю. В порівнянні, в січні - лютому 2020 року з ЄДР надійшли відомості про державну реєстрацію припинення по 1139 платниках податків: з них по 94 юридичних особах та 1045 фізичних особах - підприємцях.

Крім того, Антон Царюк зазначив, що в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі ДРФО) в січні - лютому 2021 року зареєстровано 3137 фізичних осіб, у т.ч. – 116 іноземних громадян, а також було внесено зміни до реєстраційних даних в ДРФО по 3490 фізичних особах Черкаської області. За аналогічний період 2020 року було зареєстровано в ДРФО 2525 фізичних осіб, у т.ч. 143 іноземних громадян, внесено зміни до реєстраційних даних в ДРФО по 8524 фізичних особах області.

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
ВІДДІЛ ПРЕССЛУЖБИ, АДМІНІСТРУВАННЯ СУБСАЙТУ ТА КОМУНІКАЦІЙ
З ГРОМАДСЬКІСТЮ ОРГАНІЗАЦІЙНО-РОЗПОРЯДЧОГО УПРАВЛІННЯ

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...