Працівниками управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Черкаській області спільно зі співробітниками Головного управління ДФС у Черкаській області, в результаті проведених заходів спрямованих на протидію ринку нелегальної торгівлі підакцизними товарами, у тому числі алкогольними напоями, виявлено та припинено діяльність з роздрібної торгівлі фальсифікованими алкогольними напоями суб’єктами господарювання, що проваджують господарську діяльність на території м. Умань та одного з населених пунктів Тальнiвського району.

Так, в ході проведення контрольно-перевірочних заходів встановлено: факти реалізації/зберігання з метою подальшої реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв.

За результатами вжитих заходів з незаконного обігу, співробітниками Головного управління ДФС у Черкаській області вилучено понад 65 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, що зберігались у пластикових ємкостях об’ємом 5 літрів та у тарі «Бег ін Бокс» об’ємом 3 літри, що не марковані марками акцизного податку встановленого зразка.

Крім того, за порушення порядку провадження господарської діяльності організаторам нелегального продажу фальсифікованої продукції загрожує адміністративна відповідальність передбачена ст. 177-2 КУпАП.

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
СЕКТОР ІНФОРМАЦІЙНОЇ ВЗАЄМОДІЇ

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...