В Головному управлінні ДПС у Черкаській області урочисто склали Присягу державного службовця новопризначені працівники, з числа молоді, які вперше призначені на державну службу, а саме: головний державний ревізор-інспектор відділу перевірок з питань відшкодування ПДВ управління податкового аудиту Софія Янчукова; головний державний ревізор-інспектор відділу організації, планування роботи та контролю організаційно-розпорядчего управління Марта Зданєвич; головний державний ревізор-інспектор відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Богдан Петренко.

Начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк привітав молодих спеціалістів. Звернув увагу, що однією з стратегічних цілей діяльності ДПС є формування кваліфікованої, ефективної та мотивованої команди, у тому числі з молодих та креативних людей, тому що робота в державних органах влади передбачає не лише професіоналізм. Державний службовець – це той, хто з-поміж іншого, вірить у можливість побудови сильної та успішної країни, щодня докладаючи до цього зусиль.

Антон Царюк наголосив: «Суворе дотримання Присяги стане запорукою вашої успішної роботи на державній, зокрема податковій службі, та кар’єрного росту». Новопризначеним працівникам побажав успіхів у професійній діяльності.

Державні службовці у присутності керівників та працівників головного управління присягнули вірно служити українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, дотримуючись основних принципів державної служби, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки.

Для покращення періоду адаптації новим працівникам презентовано зручний посібник, корисний путівник службовця – Зручнобук, в якому акцентовано увагу на цілях, які прагне досягти Державна податкова служба, переваги державної служби, де можна реалізувати свій досвід і знання, навички у роботі, а також перші кроки роботи в колективі.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...