17 червня 2021 року відбулась розширена нарада під головуванням заступника Голови Національної поліції України генерала поліції третього рангу Олександра Фацевича з керівництвом Черкаської обласної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування м. Умань, Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області, ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я» та Посла Держави Ізраїль в Україні Джоела Ліона, щодо обговорення окремих аспектів організації паломництва хасидів до м. Умань під час релігійного свята Рош га-Шана у вересні 2021 року в м. Умань, в якій взяв участь начальник Головного управління ДПС у Черкаській області Антон Царюк, та начальник Державної податкової інспекції у м. Умань Катерина Мовчан.

На нараді обговорено питання забезпечення публічної безпеки і порядку, дотримання карантинних обмежень, відповідність культових споруд та інших об’єктів державним будівельним, санітарним, протипожежним нормам, спроможність безпечно розмістити заплановану кількість паломників-хасидів.

Довідково: податківці до зведеного бюджету в 2019 році (рік без карантинних обмежень) було забезпечено 12723,6 тис. грн. надходжень або 116,1 відсотки (забезпечено темп росту 102,2 % до факту минулого року при зменшенні порівняно з минулим роком чисельності паломників на 5 відс. та офіційного курсу гривні до долара США на 13 відс.).

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...