Начальник Головного управління ДПС у Черкаській Антон Царюк та його заступник Анатолій Мовчан 14 липня 2021 року взяли участь у засідання комісії Черкаської обласної державної адміністрації щодо вирішення проблемних питань, пов’язаних з реалізацією державної політики у бюджетній та податковій сфері під головуванням очільника Черкащини Олександра Скічка та за участі представників обласного Департаменту фінансів, Держгеокадастру, Пенсійного фонду, Держпраці, прокуратури та інших контролюючих органів області.

На засіданні обговорено проблемні питання та недоліки в роботі Уманської, Драбівської та Кам’янської територіальних громад, які перешкоджають залученню до їх бюджетів максимально можливих обсягів фінансових ресурсів.

Розглянуто конкретні приклади існуючих невикористаних резервів із збільшення доходів та визначено механізми залучення додаткових коштів до бюджетів громад.

У своєму виступі Антон Царюк зазначив, що спостерігаються позитивні тенденції виконання розписів доходів місцевих бюджетів, а саме за січень-червень 2021 року їх виконано на 107,8 відс., додатково надійшло 296 млн гривень. Темп росту забезпечено на рівні 118,6 відс., надходження збільшились на 641 млн грн відповідно до аналогічного періоду минулого року. Також повідомив, що всього по області за рахунок опрацювання резервів надходжень та розширення бази оподаткування додатково нараховано 106,3 млн гривень податків до місцевих бюджетів, що становить 1,3 відс. планових податкових надходжень на 2021 рік.

Державна податкова служба України
Головне управління
ДПС у Черкаській області

Каталог предприятий

Каталог предприятий г.Черкассы и Черкасской области

...
Новости

Черкасские независимые новости

...
Інформація ДПС

Інформація Державної податкової служби

...
Інформація ФДМ

Інформація Фонду Державного майна

...
Налоговая справка ГФС

Архив налоговой справки

...
Установка спутникового телевидения
Городская справка

Информационно-справочный раздел г. Черкассы

...
Фотогалерея

Фотогалерея г.Черкассы и Черкасской области

...
Услуги портала

Услуги информационно-делового портала city.ck.ua

...